Kok / Chef de partie (m/v/x) Employer

Functie

Ben je actief in de keuken en wil je jouw kennis van gastronomie verder ontwikkelen?

Wij zoeken een bevlogen kok die een keukenafdeling kan leiden. Ben je op zoek naar een vaste job en kan je werken in het weekend? Lees dan snel onze vacature.

Wat doe je bij ons

Je assisteert de Chefs bij de verschillende keukenactiviteiten

Je doet de mise-en-place voor de warme en koude gerechten van het dagmenu en voor de gerechten à la carte

Je geeft werkinstructies aan de keukenhelpers voor de mise-en-place, bereidingen, schoonmaken en ordenen van keukenmateriaal

Je bereidt warme gerechten en sauzen. Je braadt vlees, vis en gevogelte

Je bereidt en werkt gerechten af volgens besing. Je schikt en garneert gerechten op borden. Je respecteert de portionering van de verschillende maaltijdcomponenten

Je springt in voor collega’s tijdens piekperiodes

Je ruimt na de dienst op. Je controleert en verwerkt voedseloverschotten. Je controleert kwaliteit en versheid van de producten. Je zorgt voor een hygiënische opslag en bewaring van de voedingsmiddelen

Je geeft suggesties voor nieuwe bereidingen, gerechten of presentaties

Jouw profiel

Wat wij van je verlangen

Je kan u per week werken, gespreid over vijf dagen. Wij zijn elke dag open

Je beschikt liefst over een koksdiploma of je hebt bij voorkeur minstens een tweetal jaar ervaring in de keuken

Je weet van aanpakken en je bent in je job collegiaal, georganiseerd en klantgericht

Je bent bij het verrichten van je taken nauwkeurig, geordend, routinematig, hygiënisch en communicatief

We love food… cocktails… wine… Het zou leuk zijn, mochten we die passie met je kunnen delen

De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samensing, afwerking, ...) De goederen ontvangen en controleren
De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...) De bereiding en de productie van gerechten superviseren
Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ... De voorraad opvolgen, tekorten vastsen
Besingen plaatsen De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken Groenten en fruit wassen en schoonmaken Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen De ingrediënten doseren en mengen Het werkblad en het keukengerei klaarmaken
Toesen aanzetten (ovens, kookplaten, ...) Menu’s uitwerken
Recepten creëren of aanpassen (samensing, nieuwe smaken, ...) Aanbod

Wat je van ons kunt verwachten

We voorzien voor je een creatieve en bruisende werkplek in ons prachtig pand op het Marktplein te waar we je met ons ervaren team graag omarmen en waar we je zowel professioneel als persoonlijk willen zien groeien

Je krijgt een contract van onbepaalde duur. We zoeken iemand die voltijds bij ons kan werken

Je uurrooster is bespreekbaar

Je ontvangt een loon afgestemd op het barema van het paritair comité en volgens jouw ervaring en competenties

Je overuren worden netto uitbetaald

Je wordt voorzien van werkkledij

Je gaat aan de slag met professioneel materiaal in een up-to-date keuken

We scherpen je vaardigheden aan door talrijke ontwikkelingsmogelijkheden aan te bieden zoals horeca opleidingen maar evenzeer ook trainingen gericht op jouw softskills

Solliciteren

Kris Lingier


 


Kok / Chef de partie (m/v/x) Employer
2024-05-14 - 2024-05-29

Aanwerving Organisatie: via Global Recruitment
Contract: Permanent
Industrie:
Gemiddeld loon: 2000
Valuta: EUR
Address place: NIEUWPOORT
Marktplein 19
Land: België
Postal Code: 8620
Web: www.globalrecruitment.info
Telefoon: +32 493 78 60 54

 

Rapporteer deze vacature

 

Share